> ​Verhuisbus huren Rhenen? | Tasman Verhuur staat voor u klaar! > Menu

​Verhuisbus huren Rhenen

Een verhuisbus huren nabij Rhenen? Reserveer deze bij Tasman Verhuur, gevestigd in het westen van Wageningen! U profiteert van verschillende voordelen als u kiest voor een verhuiswagen van Tasman Verhuur. Wij beschikken bijvoorbeeld over een heuse online verhuiswinkel waar u onder andere verhuisdozen en inpakpapier kunt bestellen (deze kunt u bij het afhalen per PIN afrekenen). Tevens beschikken wij over verschillende verhuispakketten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zit er in deze verhuispakketten?

  • Verhuispakket 1: een set verhuisdekens en een set sjorbanden.
  • Verhuispakket 2: twee setjes verhuisdekens, een set sjorbanden en twee kleine verhuishondjes.
  • Verhuispakket 3: twee setjes verhuisdekens, een set sjorbanden, twee kleine verhuishondjes en een steekwagen.

Bekijk ze op de pagina met transport- en verhuismiddelen. De transport- en verhuismiddelen kunt u kosteloos gebruiken als u een voertuig bij ons huurt. Geef dit tijdig aan ons door, zodat wij de desbetreffende middelen alvast klaar kunnen leggen in het voertuig (let op: uitleen alleen op basis van beschikbaarheid). Huurt u geen voertuig bij ons? Bekijk dan eens onze losse huurtarieven. Een kleine tip: leen niet onnodig veel spullen. Het is zonde als u er geen gebruik van maakt, terwijl een ander de spullen goed had kunnen gebruiken.
Huurt u een personenauto of aanhanger? Dan is het tevens een aanrader om ook even te kijken naar de diverse accessoires die u kunt gebruiken voor zowel een personenauto als een aanhanger.

Vrijblijvende offerte aanvragen