> Aanhanger huren Rhenen? | Tasman Verhuur staat voor u klaar! > Menu

Aanhanger huren nabij Rhenen

Wilt u een aanhanger huren nabij Rhenen? Een auto huren bij Renkum of een aanhanger huren bij Ede?Dan is Tasman Verhuur in Wageningen het juiste bedrijf voor u. Tasman Verhuur biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van aanhangwagens. Zo kunt u bij ons terecht voor een open enkelas, een open tandem, een enkelas huifaanhanger of een gesloten geremde tandemas. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende opties, waaronder een bagagenet, een verloopstekker, een verhuispakket en nog meer spullen die u geheel kosteloos bij ons kunt huren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aandachtspunten aanhanger huren nabij Rhenen

Een aanhanger huren nabij Rhenen bij Tasman Verhuur in Wageningen? Dan zijn er een paar punten waarop wij u willen wijzen. Zo is een witte plaat verplicht. Deze dient u zelf mee te nemen. Deze kunt u overigens eenvoudig online bestellen. Bovendien is het zeer verstandig om de aanhanger van te voren te reserveren zodat u zeker weet dat wij een aanhanger beschikbaar hebben. Een aanhanger kunt u doordeweeks een dagdeel huren. Op zaterdag en zondag is dit alleen een hele dag mogelijk.

Route naar Tasman Verhuur

U heeft de aanhanger of verhuiswagen gereserveerd en het is tijd om deze op te halen? Dan is het handig als u onderstaande instructie volgt om naar ons te navigeren. Gebruikt u namelijk een TomTom, dan is in veel gevallen nummer 73 niet bekend in het systeem.

Houd de volgende aanwijzing aan om bij Tasman Verhuur te komen: u gaat de rotonde bij de Tinq af en ziet aan uw linkerzijde de Gamma. Deze rijdt u voorbij en neemt de eerste straat links. Aan het einde van deze straat bevindt Tasman Verhuur zich aan de rechterzijde nog eens extra aangeduid met het bord “Tasman Autoverhuur” aan de gevel.

Vrijblijvende offerte aanvragen