> Auto huren in Bennekom? Boek vandaag bij Tasman Verhuur! #1 > Menu

Auto huren Bennekom

Een auto huren nabij Bennekom? Bij Tasman verhuur in Wageningen kunt u terecht om een auto, aanhanger of zelfs een busje te huren! Wij verhuren auto’s in allerlei soorten en maten met ruime vrije kilometers tegen de scherpste prijzen. Wilt u een kleine auto huren nabij Bennekom of een grote gezinsauto? Wij verhuren auto’s van hatchback tot MPV. Heeft u een auto nodig voor één dag, meerdere dagen of een maand? Bij ons is veel bespreekbaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Tasman Verhuur!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanhanger huren nabij Bennekom

Wilt u een aanhanger huren nabij Bennekom? Bij ons kunt u diverse aanhangers huren. Wilt u een aanhanger huren met een open of gesloten tandemas? Een open of gesloten enkelas? Of wilt u een bepaald soort lading vervoeren en bent u op zoek naar een geschikte aanhanger? Bij ons kunt u terecht voor aanhangers met veel mogelijkheden. Het vervoeren van puin tot delicate spullen. Tasman Verhuur heeft het in huis! Bekijk ook auto huren Renkum.

Over Tasman Verhuur

Tasman Verhuur in Wageningen en omgeving is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het verhuren van personenauto’s, aanhangers en bestel- en verhuisbusjes. Wij kunnen u van veel vervoersmogelijkheden voorzien en bij ons kunt u altijd rekenen op voordelige prijzen, geen onverwachte kosten, duidelijke afspraken en de beste service. Wij zijn zes dagen per week open van dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 en zaterdag van 8:00 tot 12:00 en zondag van 8:00 tot 10:00.

Auto huren nabij Bennekom: Extra opties

Een auto huren nabij Bennekom bij Tasman Verhuur is de juiste keuze! Naast onze scherpe tarieven, het juiste vervoersmiddel en transparante voorwaarden, bieden wij extra opties aan. Wanneer u bijvoorbeeld nabij Bennekom een auto huurt voor een vakantie, kunt u bij ons ook terecht voor een dakkoffer, bagagewagen of een fietsendrager. Zo gaat u compleet en veilig de weg op!

Aanhanger huren nabij Bennekom: Neem contact op

Wilt u een aanhanger huren nabij Bennekom of een auto huren? En heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen. Ons deskundige team staat graag voor u klaar. U bent ook van harte welkom om langs te komen. Wij zijn gevestigd op Nudepark 73 te Wageningen.

Vrijblijvende offerte aanvragen