> Busje huren Rhenen | Tasman Verhuur staat voor u klaar! > Menu

Busje huren Rhenen

Een busje huren in Rhenen? Dat doet u bij Tasman Verhuur, gevestigd in het westen van Wageningen. U heeft de keuze uit verschillende groottes. Wij verhuren een bestelbusje van 5m3, een bestelbus van 10m3 of een verhuisbus van 20m3. Een groot voordeel bij Tasman Verhuur is dat u van maandag tot en met vrijdag de busjes ook een dagdeel kunt huren. Dat betekent dat u nog voordeliger uit bent, terwijl de tarieven van onze huurbussen op zichzelf al zeer voordelig zijn. Let op: in het weekend kunt u onze busjes alleen een hele dag huren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

​Busje huren in Rhenen voor verhuizing

Een busje huren in Rhenen of Ede omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan heeft u veel opties bij Tasman Verhuur. U kunt geheel kosteloos gebruik maken van verschillende verhuismiddelen. Denkt u bijvoorbeeld aan verhuisdekens, verhuishondjes, spanbanden en steekwagens. Wenst u winterbanden onder uw gehuurde bus? Dat is mogelijk voor €10,- per dag incl. BTW. Mocht u gebruik willen maken van een van deze aanvullende opties, dan gelieve deze vooraf aan ons door te geven. Wij kunnen de bus dan voor u gereed maken.

​Welke bus heb ik nodig?

Als u twijfelt over de juiste grootte voor uw spullen, dan adviseren wij u graag op de volgende wijze: als u een (studenten)kamer gaat verhuizen of enkel een paar meubelstukken binnen de regio, dan is een busje van 5m3 vaak groot genoeg. Gaat u verhuizen van/ naar een appartement binnen de regio of hoeft u alleen enkele grotere meubelstukken te verhuizen, dan volstaat veelal een middelgrote bus. Gaat u verhuizen naar een eengezinswoning binnen de regio of verhuizen naar een appartement buiten de regio? Kies dan voor onze (grootste) verhuisbus. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vooraf reserveren

Het is zeer aan te raden om vooraf een busje, auto of aanhanger te reserveren. Met name in de weekenden zijn wij in sommige gevallen al twee weken vooruit volgeboekt. Is de reservering geslaagd? Dan ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail waarin u alle details vindt. Na afloop ontvang u per e-mail de “bevestiging einde huurperiode” inclusief de afrekening. Kortom, een van onze voertuigen huren? Gebruik het reserveringsformulier of neem telefonisch contact op met Maaike!

Vrijblijvende offerte aanvragen