Menu

Busje huren Ede

Een busje huren nabij Ede doet u bij Tasman Verhuur, gevestigd in Wageningen. Afhankelijk van uw wensen is er keuze uit transportbussen met verschillende groottes voor de laadruimte. U kunt kiezen uit een bestelbus met een laadruimte van 5m3, 10m3 of 20m3. Wilt u een busje huren bij Tasman Verhuur? Reserveer deze dan van te voren. Met name in de weekenden is het vaak druk. Neem telefonisch contact met ons op via 0317 – 700 124. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tasmanrent.nl of kom langs bij ons op de vestiging te Wageningen.

Busje huren nabij Ede voor een dagdeel

Groot voordeel bij Tasman Verhuur in Wageningen is dat een busje huren in de buurt van Ede niet betekent dat u de bestelbus direct voor een hele dag hoeft te huren. Misschien heeft u de transportbus alleen in de ochtend, in de middag of juist in de avond nodig. Op die manier bent u voordeliger uit. Het huren van een bus voor een dagdeel is mogelijk van maandag t/m vrijdag. De ochtend is van 08.00 tot 12.00 uur, de middag bestrijkt de uren 13.00 tot 17.00 uur en een bus huren in de avonduren doet u van 17.00 tot 23.00 uur. De eerste 100 kilometer zijn vrij bij het huren van een bus voor een dagdeel. Let op: maandag tot en met vrijdag kunt u de auto ophalen tussen 08:00-17:00 uur, op zaterdag tussen 08:00 – 12:00 uur en op zondag tussen 09:00-11:00 uur.

Tarieven busje huren

Als u een busje huurt bij Tasman Verhuur dan zijn de genoemde tarieven inclusief 21 procent btw. Wij hanteren geen hogere kosten in het weekend. De genoemde tarieven zijn exclusief brandstof. U krijgt een volgetankte bestelbus mee. Wij vragen van u om de transportbus ook weer volgetankt aan ons te retourneren. U kunt alleen pinnen bij Tasman Verhuur.

Over Tasman Verhuur

Weet u niet goed welk formaat bus u nodig heeft? U vindt enkele handige tips bij de veelgestelde vragen. U kunt ook contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste optie voor uw situatie. Wij maken het onze klanten het liefste zo simpel mogelijk. Daarom krijgt u als u een busje huurt een e-mail ter bevestiging. Aan het einde van de huurperiode sturen wij u nog een keer een bevestigingsmail. Zo weet u precies waar u aan toe bent.