> Busje huren Ede | Kies voor dé specialist Tasman Verhuur > Menu

Busje huren Ede

Een busje huren nabij Ede doet u bij Tasman Verhuur, gevestigd in Wageningen. Afhankelijk van uw wensen is er keuze uit transportbussen met verschillende groottes voor de laadruimte. U kunt kiezen uit een bestelbus met een laadruimte van 5m3, 10m3 of 20m3. Wilt u een busje huren bij Tasman Verhuur? Reserveer deze dan van te voren. Met name in de weekenden is het vaak druk. Neem telefonisch contact met ons op via 0317 – 700 124. Telefonisch zijn wij bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 07:30 – 13:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar wageningen@tasmanverhuur.com of kom langs bij ons op de vestiging te Wageningen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Busje huren nabij Ede voor een dagdeel

Groot voordeel bij Tasman Verhuur in Wageningen is dat een busje huren in de buurt van Ede niet betekent dat u de bestelbus direct voor een hele dag hoeft te huren. Misschien heeft u de transportbus alleen in de ochtend, in de middag of juist in de avond nodig. Op die manier bent u voordeliger uit. Het huren van een bus voor een dagdeel is mogelijk van maandag t/m vrijdag. De ochtend is van 08.00 tot 12.00 uur, de middag bestrijkt de uren 13.00 tot 17.00 uur en een bus huren in de avonduren doet u van 17.00 tot 23.00 uur. De eerste 100 kilometer zijn vrij bij het huren van een bus voor een dagdeel. Let op: dinsdag tot en met vrijdag kunt u de auto ophalen tussen 08:00-17:00 uur, op zaterdag tussen 08:00 – 12:00 uur en op zondag tussen 08:00-10:00 uur.

Tarieven busje huren

Als u een busje huurt bij Tasman Verhuur dan zijn de genoemde tarieven inclusief 21 procent btw. Wij hanteren geen hogere kosten in het weekend. De genoemde tarieven zijn exclusief brandstof. U krijgt een volgetankte bestelbus mee. Wij vragen van u om de transportbus ook weer volgetankt aan ons te retourneren. U kunt alleen pinnen bij Tasman Verhuur.

Over Tasman Verhuur

Weet u niet goed welk formaat bus u nodig heeft? Klik hier of kijk bij de veelgestelde vragen. U kunt ook contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste optie voor uw situatie. Wij maken het onze klanten het liefste zo simpel mogelijk. Daarom krijgt u als u een busje huurt een e-mail ter bevestiging. Aan het einde van de huurperiode sturen wij u nog een keer een bevestigingsmail. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

FAQ

  • Ik heb nog nooit in een bestel- of verhuisbus gereden. Gaat dat wel goed?
    De wagens zijn groter, breder, langer en hoger dan een personenauto. U moet hier rekening mee houden bij onder andere rotondes en bij het parkeren. De ervaring leert dat u vrij snel aan de grootte van de wagen gewend raakt. Vooraf is het vaak enger dan dat het werkelijk is.
  • Hoe hard mag ik eigenlijk rijden op de snelweg met een verhuisbus?
    Net zo hard als personenauto’s, namelijk 120 kilometer per uur. Het is echter slim om 100 kilometer per uur aan te houden. Dit is niet alleen relaxter, zuiniger en veiliger voor u, maar ook beter voor de motor. De wagens zijn niet gebouwd op snelheid.
  • Welk formaat bus zou ik moeten kiezen?
    Over het algemeen kunt u het volgende aanhouden: voor het vervoer van enkele meubelstukken of een kamerverhuizing binnen de regio is een bestelbus van 5m3 bestelbus ( lengte 2,35m, hoogte 1,36m, breedte 1,65m) groot genoeg. Vervoert u grotere meubelstukken of is het een appartement verhuizing binnen de regio, dan is een bestelbus van 10m3 (lengte 3,20m, hoogte 1,90m, breedte 1,70m) de betere keuze. Tot slot, is een 20m3 verhuis bus (lengte 4,20m, hoogte 2,00 – 2,40m, breedte 2,00m) de beste keuze voor een appartementverhuizing buiten de regio of eengezinswoning binnen de regio.

Vrijblijvende offerte aanvragen