> Auto huren Renkum? Neem contact op met Tasman Verhuur! > Menu

Auto huren Renkum

Een auto huren nabij Renkum? Dat doet u bij Tasman Verhuur, gevestigd in Wageningen. Wilt u een auto huren voor een vakantie of voor een andere reden? Wij verhuren verschillende personenauto’s van klein tot groot, voor korte en lange periodes, tegen voordelige tarieven. Kies een auto die bij u past. Bij ons kunt u ook terecht voor handige accessoires voor uw autovakantie zoals onder andere een dakkoffer, fietsendrager of een bagagewagen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Busje huren nabij Renkum?

Een busje huren in de omgeving van Renkum? Wij verhuren bestelbussen en verhuiswagens van verschillende groottes met een laadruimte van 5m3, 10m3 en 20m3. Bij Tasman Verhuur is het ook mogelijk om een busje te huren voor een dagdeel van maandag tot en met vrijdag. Onze huurbussen hebben op zich al een scherp huurtarief, maar u bent nu nog voordeliger uit. Bij ons profiteert u van een scherp huurtarief en goede voorwaarden.

Voor elke klus de juiste bus

Heeft u een bus nodig voor een verhuizing? Of om grote of zware meubels op te halen of weg te brengen? Tasman Verhuur heeft voor elke klus de juiste bus. Wij verhuren bestelbusjes met een inhoud variërend van 5m3 tot maar liefst 20m3. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van advies. Van een paar meubels verhuizen of de hele inhoud van een gezinswoning. Bij Tasman Verhuur bent u aan het juiste adres!

Verhuisartikelen nodig?

Een verhuizing is al stressvol genoeg. Om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u bij ons ook terecht voor al uw verhuisartikelen. Alles onder 1 dak. Wel zo handig! Heeft u verhuisdozen nodig? Inpakpapier, verpakkingstape of beschermhoezen? Bekijk ons complete aanbod van verhuisartikelen. Een verhuizing is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest. Kies voor gemak en bestel uw verhuisartikelen bij Tasman Verhuur.

Aanhanger huren nabij Renkum

Een aanhanger huren nabij Renkum? Heeft u een aanhanger nodig om zand, stenen, meubels of iets anders te vervoeren? Wij verhuren verschillende aanhangers voor diverse ladingen. Wij beschikken onder andere over een open enkelas, gesloten enkelas of een geremde open tandemas. Benieuwd of er voor u ook een geschikte aanhanger tussen zit? Neem een kijkje op onze website voor een volledig overzicht van onze aanhangers.

Over Tasman Verhuur

Bij Tasman verhuur bent u verzekerd van scherpe tarieven, de juiste vervoersmiddel en transparante voorwaarden. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag! U bent voor meer informatie ook van harte welkom op onze vestiging. Ons bezoekadres is: Nudepark 73, 6702 DZ Wageningen. Wij verhuren ook in Ede, Rhenen, Bennekom en omgeving.

Vrijblijvende offerte aanvragen