> Bestelbus huren Rhenen? | Tasman staat voor u klaar! > Menu

Bestelbus huren nabij Rhenen

Bent u op zoek naar een bestelbus in Rhenen of omstreken waarbij u zeker bent van goede service? Tasman Verhuur in Wageningen staat zeven dagen per week voor u klaar. Als verhuurbedrijf in het westen van Wageningen heeft u diverse opties als het gaat om het huren van een bestelbus. We bieden onze bestelbussen aan in verschillende formaten. Ons motto luidt immers; voor iedere klus de juiste bus!

Bestelbus nabij Rhenen bij Tasman Verhuur

Op het gebied van een bestelbus huren nabij Rhenen bieden wij verschillende merken bussen in 3 verschillende formaten aan. Uiteraard bent u voor al onze bestelbussen verzekerd van scherpe prijzen. Let op: reservering van uw bestelbus is zeer aan te raden, met name in de weekenden.

Bestelbus formaat

Welke bestelbus kiest u bij Tasman Verhuur? De verschillen zijn als volgt: de kleine bestelbus is een 5m3 transportbus, ideaal voor het vervoeren van de wat minder grote voorwerpen. Onze medium 10m3 transport bus is iets groter. Deze is namelijk 10m3 en is er in twee verschillende uitvoeringen, namelijk: de Fiat Ducato en de Peugeot Boxer. Deze twee uitvoeringen hebben dezelfde laadbak- maten en zijn beide ideaal voor transport. Onze grote transportbus, de Fiat Ducato, is een 20m3 transportbus, zeer geschikt voor grote verhuizingen.

Rijden in een bestelbus

Een veelgestelde vraag bij Tasman Verhuur is: “ik heb nog nooit in een bestel- of verhuisbus gereden. Gaat dat wel goed?” Goede vraag! Natuurlijk is het even wennen om ineens in een grotere auto te rijden. Met name bij rotondes en bij parkeren moet u goed opletten omdat een bestelbus groter, breder en langer zijn dan een personenauto. U kunt echter bij ons op parkeerplaats even oefenen voordat u de weg op gaat. U zult zien dat het niet zo eng is als het misschien op voorhand lijkt.

Studentenkorting bestelbus huren Rhenen

Studenten profiteren bij Tasman Verhuur van onze voordelige korting op de huur van bestelbussen. Wil je gebruik maken van deze korting dan moet je een geldige school- of studentenpas kunnen overleggen. De studentenkorting is geldig van maandag tot en met donderdag.

Wilt u een bestelbus huren, dan kunt u een vrijblijvende offerte opvragen bij Maaike.