> Auto huren in Wageningen? U kunt 7 dagen terecht bij Tasman Verhuur > Menu

Auto huren Wageningen

Wilt u een auto huren in Wageningen? Dan moet u bij Tasman Verhuur zijn. U kunt bij ons 6 dagen in de week terecht. Doordeweeks kunt u de auto ophalen van dinsdag t/m vrijdag tussen 08:00-17:00, op zaterdag tussen 08:00-12:00 en op zondag tussen 08:00-10:00. Het is altijd verstandig om een auto van te voren bij ons te reserveren. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail: wageningen@tasmanverhuur.com, telefonisch (0317 – 700 124) of kom langs bij onze verhuurbalie. Reserveer nu direct een auto.

Welke auto huren in Wageningen?

Benieuwd welke auto in Wageningen u bij Tasman Verhuur kunt huren? Bezoek de pagina over autoverhuur voor meer informatie. U kunt kiezen uit een 5-persoons benzine auto of 5-persoons elektrische auto (EV). Wat zijn de verschillen.

  • 5-persoons benzine auto: O.a. Peugeot 207 en 308. Benzinekosten zijn altijd voor uw eigen rekening.
  • 5-persoons EV: O.a. Renault Zoe. Wordt verhuurd incl. gratis te gebruiken laadpas!

Let op dat de bagageruimte bij alle auto’s beperkt is. Er is ruimte voor een paar tassen.
Een alternatief is om dakdragers erbij te huren. Zo kunt u een dakkoffer plaatsen op het dak waar u uw bagage kunt opbergen. Wel graag ruim vooraf reserveren a.u.b.  Sommige van onze 5-persoonsauto’s hebben een trekhaak.
I.c.m. een trekhaak kunt u eventueel een aanhanger, bagagewagen of trekhaakkoffer erbij huren bij Tasman.

Tarieven auto huren

Benieuwd naar de tarieven voor het huren van een auto bij Tasman Verhuur? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw. Dat geldt ook voor zakelijke klanten. Een inzittendenverzekering en pechhulp is eveneens bij de prijs inbegrepen. Bij Tasman Verhuur kunt u alleen pinnen.

Meer informatie over autoverhuur bij Tasman Verhuur.