> Auto huren in Wageningen? U kunt 7 dagen terecht bij Tasman Verhuur > Menu

Auto huren Wageningen

Wilt u een auto huren in Wageningen? Dan moet u bij Tasman Verhuur zijn. U kunt bij ons 6 dagen in de week terecht. Doordeweeks kunt u de auto ophalen van dinsdag t/m vrijdag tussen 08:00-17:00, op zaterdag tussen 08:00-12:00 en op zondag tussen 08:00-10:00. Het is altijd verstandig om een auto van te voren bij ons te reserveren. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail: info@tasmanrent.nl, telefonisch (0317 – 700 124) of kom langs bij onze verhuurbalie. Reserveer nu direct een auto.

Welke auto huren in Wageningen?

Benieuwd welke auto in Wageningen u bij Tasman Verhuur kunt huren? Bezoek de pagina over autoverhuur voor meer informatie. U kunt kiezen uit een 5-persoons of 7-persoons auto. Wat zijn de verschillen?

  • 5-persoons auto: deze auto beschikt over drie gordels achterin.
  • 7-persoons auto: deze auto heeft drie zitrijen en beschikt over zeven gordels. Er zijn twee plaatsen voorin, drie in het midden en weer twee achterin.

Let op dat de bagageruimte bij alle auto’s beperkt is. Er is ruimte voor een paar kleine tassen of één grote tas. Bij de 7-persoons auto kunt u de laatste rij stoelen omklappen. U heeft dan meer ruimte voor uw bagage, vergelijkbaar met een stationcar. Houd er rekening mee dat er dan enkel nog ruimte is voor vijf personen. Bent u met twee personen? Dan kan de tweede rij ook omgeklapt worden. Op die manier tovert u de auto om tot een kleine bestelwagen.

Een alternatief is om dakdragers te gebruiken als u met een kleine groep bent. Zo kunt u een dakkoffer plaatsen op het dak waar u uw bagage kunt opbergen. Een dakkoffer als extra optie is verkrijgbaar bij een 5 en 7-persoonsauto. Wel graag ruim vooraf reserveren a.u.b. Sommige van onze 5-persoonsauto’s hebben een trekhaak. In combinatie met een trekhaak kunt u eventueel een aanhanger, bagagewagen of trekhaakkoffer erbij huren bij Tasman.

Tarieven auto huren

Benieuwd naar de tarieven voor het huren van een auto bij Tasman Verhuur? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw. Dat geldt ook voor zakelijke klanten. Een inzittendenverzekering en pechhulp is eveneens bij de prijs inbegrepen. Bij Tasman Verhuur kunt u alleen pinnen.

Meer informatie over autoverhuur bij Tasman Verhuur.