> Aanhanger huren Bennekom | Tasman Verhuur > Menu

Aanhanger huren Bennekom

Zoekt u een tijdelijke aanhanger als hulpmiddel voor een verhuizing? Bij Tasman Verhuur kunt u een aanhanger huren voor één dag, of voor meerdere dagen. U profiteert daarbij van zeer scherpe prijzen. Naast dat u een aanhanger kunt huren voor meerdere dagen is het ook mogelijk om de aanhanger voor een dagdeel te huren. Wanneer bijvoorbeeld een student gaat verhuizen naar een studentenhuis is dit voordeliger. 

Prijzen & Direct huren

Diverse aanhangers en opties

Bij Tasman verhuur begrijpen wij dat bij elk transport een andere aanhanger past. Zo kunt u bij ons terecht voor een open enkelas, een open tandem, een enkelas huifaanhanger of een gesloten geremde tandemas. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende extra opties, waaronder een verloopstekker, bagagenet, een verhuispakket en nog meer spullen die u kosteloos bij ons kunt huren. Mocht u graag advies willen over welke aanhangwagen het beste past bij uw situatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Flexibiliteit

Een van de vele voordelen van het huren van een aanhangwagen is de flexibiliteit. U kiest het juiste type en de juiste grootte aanhangwagen voor uw lading, waardoor u niet permanent vast zit aan een voertuig wat u misschien eenmalig nodig heeft. Daarnaast kunt u ook terecht voor een aanhanger huren in Ede.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Bij Tasman Verhuur zorgen wij ervoor dat onze aanhangwagens regelmatig worden onderhouden en ook voldoen aan de nodige veiligheidsnormen. Zo kunt u zonder zorgen uw goederen vervoeren, wetende dat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de aanhangwagen.

Kostenbesparing

Het huren van een aanhangwagen biedt een kostenefficiënte oplossing in vergelijking tot het bezitten van een aanhanger. U betaalt alleen voor de tijd dat u daadwerkelijk de aanhangwagen nodig heeft. Dit houdt in: geen extra kosten voor verzekeringen of onderhoud.

Gemak van een aanhangwagen huren

Het huren van een aanhangwagen biedt een handige oplossing voor verschillende transportbehoeften. Er zijn wel een paar belangrijke punten waar we u op willen wijzen. Zo is het hebben van een witte plaat verplicht. Deze dient u zelf mee te nemen. Een witte plaat kunt u overigens eenvoudig online bestellen. Bovendien is het handig om de aanhanger van tevoren te reserveren zodat u zeker weet dat we een aanhanger beschikbaar hebben. Dus of u de aanhanger nu nodig heeft voor een verhuizing of grote aankopen moet vervoeren, een aanhanger kan het antwoord zijn.

Prijzen & Direct huren