> Goedkoop verhuisbedrijf Wageningen | Tasman staat voor u klaar! > Menu

Goedkoop verhuisbedrijf Wageningen

Goedkoop verhuizen met Tasman Wageningen!
Dankzij onze werkwijze bespaart u op de kosten van uw verhuizing
door zelf of samen met uw vrienden en/of familie mee te helpen.

Behalve het huren van een verhuiswagen, kunt u bij Tasman Verhuur ook terecht voor onze studenten verhuisservice. Zo kunt u onze hulp inschakelen bij de verhuizing in Wageningen of omgeving. Ook kunt u verhuisdozen kopen / huren en wij nemen standaard diverse handige verhuis hulpmiddelen mee.

Wat zeggen klanten over de studenten verhuisservice van “Tasman”?
Klik hier voor onze reviews 

         

 • Mogelijk van maandag t/m donderdag
  Onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de verhuisbus + studenten verhuizer(s)
 • Uurtarieven zijn all-in en incl. BTW, brandstof, verhuisdekens, spanbanden, rollend materieel en gereedschap
 • Afname: minimaal 4 uur
 • Berekening van/tot Tasman Wageningen
  Files & pauzes worden vanzelfsprekend niet berekend.
  Vertrektijd bij Tasman = in overleg.
 • Indicatie laadvolume 20m3 bus: 1 of 2 kamer appartement
  Een extra keer rijden of een extra bus inhuren behoort tevens tot de mogelijkheden.
 • Excl. Verhuisdozen, inpakpapier, matrashoezen etc.
  Bij Tasman verkrijgbaar via www.tasman-wageningen.nl
 • Excl. verzekering met verhuisdekking a 35,- EUR (optioneel)
 • Betaling achteraf per mobiele PIN
 • Inpakwerk, de- en montagewerk op aanvraag in overleg mogelijk


Studenten verhuishulp inhuren?

Bel met 0317-700124 om uw verhuizing in te plannen.

U zoekt een goedkoop verhuisbedrijf in Wageningen? Wist u dat u daarvoor ook bij Tasman Verhuur terecht kunt? Verhuizen is al duur genoeg. Zou het daarom niet mooi zijn om goedkoop te verhuizen? Naast de verhuur van verhuiswagens beschikt Tasman Verhuur ook over studenten verhuishulpen die u kunnen helpen verhuizen! Zo slaat u dus twee vliegen in een klap! U kunt één verhuishulp inschakelen die tegelijk de chauffeur van de verhuiswagen is. Een beroep doen op een extra verhuishulp als u extra hulp nodig heeft is ook een mogelijkheid.

Tarieven verhuisbedrijf Wageningen

Als u Tasman Verhuur inschakelt als verhuisbedrijf in Wageningen, betaalt u slechts €69,- per uur voor een verhuiswagen van 20m3 inclusief chauffeur (die u dus ook kunt inzetten als verhuishulp). En € 49,- per uur per (extra) verhuizer. Deze prijs is inclusief btw, brandstof en verhuismateriaal zoals verhuisdekens, rollend materieel en spanbanden! De verhuiswagen beschikt over een laadklep: dat is wel zo makkelijk met het laden en lossen van spullen.
De kosten voor onze verhuisservice zijn exclusief verhuisdozen en inpakpapier. Hier kunt u wel voor bij Tasman Verhuur terecht. Ook kunt u een verzekering met verhuisdekking afsluiten voor €35,-. Dit is echter niet verplicht.

Beschikbaarheid verhuisservice

Onze verhuisservice is te reserveren met een minimum afname van 4 uur van maandag tot en met donderdag. De tijdsberekening start en stopt bij “Tasman Wageningen”. Files en pauzes brengen we (uiteraard) niet in rekening. Het totaalbedrag kunt u achteraf per mobiele PIN aan ons voldoen.

Extra mogelijkheden van onze verhuisservice

Op aanvraag biedt Tasman diverse extra mogelijkheden aan. Ons verhuisteam kan u bijvoorbeeld helpen bij het inpakken van uw spullen. Wij staan eveneens graag voor u klaar met hulp bij het demonteren van meubels om deze weer in de nieuwe woning op te bouwen.

Wilt u alleen een verhuisbus huren zonder verhuishulp? Dan kan dat ook. Ook dan is het verstandig om deze ruim vooraf te reserveren. U kunt daarbij tevens aangeven welke verhuismiddelen u zou willen gebruiken: wij leggen deze dan alvast in de bus.